Waarom je in hemelsnaam bij Microstad moet komen co-worken

Door
22 Feb

Dus, je bent op zoek naar een plek om te werken. Maar niet zomaar een plek. Je wilt geen suf kantoor met tl-verlichting waar je vast komt te zitten in een ellenlange vergadering over vergaderingen. Nee, jij wilt iets anders. Iets opwindends. Iets als... Microstad.

Van telefooncentrale tot co-work walhalla

Laten we beginnen met de locatie. Microstad is gevestigd in een voormalige telefooncentrale. Ja, je leest het goed, een plek waar ooit de telefoonverbindingen in Zuidoost-Brabant werden beheerd. Het lijkt misschien vreemd om te denken dat dit de perfecte plek is om te werken, maar laten we wel wezen, dat is de definitie van een epische transformatie. Van draden en schakelaars naar brainstormsessies en latte macchiato's - dat is Microstad voor je.

Microstad is geen gewone co-working space. Hier mogen gekke dingen gebeuren!

Gekke dingen mogen gebeuren

Het is een plek waar vrijheid en creativiteit samenkomen. Denk aan het wilde westen, maar dan met laptops in plaats van cowboyhoeden. Dus, als je een idee hebt dat zo gek is dat niemand anders het durft te proberen, dan is dit jouw plek. Het draait hier om het omarmen van innovatie en het uitdagen van de status quo.

Netwerken met een twist

Een co-working space is niets zonder het netwerken. Maar Microstad tilt dat naar een heel nieuw niveau. Hier wordt jouw netwerk ons netwerk, en dat is geen loze belofte. Het is een plek waar de meest onwaarschijnlijke ontmoetingen plaatsvinden en waar samenwerkingen ontstaan die je nooit had kunnen voorspellen. Het is als een Tinder voor professionals, maar dan zonder de ongemakkelijke dates.

Een ruimte voor alles en iedereen

Wat je behoeften ook zijn, Microstad heeft de ruimte voor je. Kantoorruimtes, co-working spaces, ateliers, vergaderruimtes, event spaces, onderwijsfaciliteiten - we hebben het allemaal.

Het is als een co-working supermarkt, en jij bent de shopper met een lege kar. Laad 'm vol met de ruimte die je nodig hebt.

Meer dan werk alleen

Maar wacht, er is meer! Microstad is niet alleen een plek om te werken; het is een gemeenschap. Er zijn inspirerende evenementen, netwerkbijeenkomsten, en zelfs wekelijkse borrels. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er niet af en toe behoefte aan een goed glas bier of wijn na een dag hard werken?

Dus, waarom zou je bij Microstad co-worken? Omdat het de plek is waar geschiedenis en toekomst samenkomen, waar innovatie en traditie hand in hand gaan, waar kennis en creatie elkaar ontmoeten. En, laten we eerlijk zijn, omdat het gewoon verdomd cool is. Dus pak je laptop en je wildste ideeën, en kom naar Microstad. Hier gebeuren de dingen waarvan je niet eens wist dat je ze wilde meemaken. Welkom in Microstad, waar je mag werken, netwerken en vooral, waar je mag zijn wie je bent.

Boek hier direct een rondleiding!

Nieuwsgierig
geworden?

Wij zitten nog volop in de verbouwing, maar de enige manier om Microstad echt te begrijpen, is door het te zien. We bieden je graag een kop koffie en een persoonlijke rondleiding aan!

Image of people looking at construction siteArrow