Dit is Microstad.

Stap binnen in de wereld van Microstad. Een plek voor denkers, doeners en dromers! Hier is alles mogelijk, want ruimte en faciliteiten zijn er in overvloed. Dus, heb je een supertof (idee voor je) eigen bedrijf? Dan is Microstad dé locatie om te groeien en bloeien.

Beeld je in: toffe kantoren en werkplekken, inspirerende ateliers, eettentjes waar het water je in de mond loopt, en feestjes waar je van droomt. Overal zie je mensen genieten en hun ding doen. Het is niet alleen gebruiken wat er is, maar het écht leven, voelen, en ademen. In Microstad gebeurt het, elke dag weer. Dus waar wacht je nog op? Hier komt jouw succesverhaal tot leven!

Ontmoet ons team

Microstad is niet zomaar een bedrijf. We vormen een bruisende gemeenschap van vooruitstrevende vernieuwers, gepassioneerd om het stedelijke landschap te transformeren.

Jill Jansen

Sales & Community Manager

Lisa Broos

Account Executive Microstad Events

Yorick van de Ven

Productiemanager Microstad Events

Groei & waarden

Bij Microstad behandelen we anderen zoals we zelf behandeld willen worden, kiezen voor empathie boven vooroordelen en omarmen diversiteit met respect en waardering. Hier kun je gewoon jezelf zijn, want we staan bekend om het aannemen van vriendelijke mensen die positieve energie brengen.

Daarnaast geloven we niet in vastgeroeste carrièrepaden. We bieden een breed scala aan mogelijkheden om te leren, te groeien en je talenten te ontplooien. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaring hebt, wij zorgen voor de ondersteuning en middelen die je nodig hebt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Werken bij Microstad

We zijn hier niet alleen collega's, maar ook een team van vrienden die samenwerken, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren. Samen gaan we de uitdagingen aan, dagen we de status quo uit en werken we aan vernieuwende oplossingen die de toekomst van co-working bepalen. Ben jij klaar om impact te maken?

Check dan snel onze openstaande vacatures!