Jouw culinaire dromen tot leven laten komen?

Welkom in Microstad, waar de gastronomische mogelijkheden eindeloos zijn en waar je culinaire dromen tot leven kunnen komen. Ben je op zoek naar een unieke horeca-unit om je restaurant- of caféconcept te realiseren? Zoek niet verder, want wij bieden de ideale locatie voor jouw onderneming!

Jouw recept,
onze ruimte!

Bij Microstad begrijpen we dat elke chef zijn eigen recept heeft voor succes. Daarom presenteren we met trots onze aanpasbare horeca-units, de canvas voor jouw culinaire meesterwerk. Of je nu droomt van het zijn van een charmant café, het runnen van een fusion restaurant of het beheren van een betoverende speak easy, wij bieden de ruimte waarin jouw gastronomische sprookje werkelijkheid wordt.

Rondleiding aanvragen

Inspiratie

Niks is te gek bij Microstad. Onze horecaruimtes zijn nog volledig naar eigen idee en wens vorm te geven. Vanzelfsprekend helpen we jou hier graag bij, zodat het concept ook goed past bij de Microstad community. Je eerste paar honderd klanten loopt namelijk dagelijks bij ons door de voordeur.

Exotic Purple

Urban green

Rondleiding aanvragen

Nieuwsgierig
geworden?

We zijn voortdurend in beweging, daarom is de enige manier om Microstad echt te begrijpen, door het te zien. We bieden je graag een kop koffie en een persoonlijke rondleiding aan!

Arrow