Onderdeel worden van Microstad?

Ben jij klaar om echt verschil te maken in je carrière? Bij Microstad staat je een carrière te wachten die net zo divers en boeiend is als onze community van huurders. Je krijgt niet alleen de kans om aan spannende projecten te werken, maar ook om initiatieven te leiden die echte verandering teweegbrengen.

Microstad

In 70 woorden

Bij Microstad zetten we de traditie van verbinding voort op onze bruisende locatie van 23.000m2, waar ooit het kloppende hart van de telefoonverbindingen in Zuidoost-Brabant lag. Bij Microstad maken we ruimte voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Voor hen die willen bouwen aan de toekomst. Met innovatie, creativiteit en slimme oplossingen. Sluit je aan en maak deel uit van een gemeenschap waar elke dag geschiedenis wordt geschreven en dromen worden gerealiseerd.

Arrow

Groeien en bloeien!

Bij Microstad werken betekent deel uitmaken van een bloeiende gemeenschap die jouw professionele en persoonlijke groei ondersteunt. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij ons? Stap binnen in deze wereld van onbegrensde mogelijkheden en laat je inspireren elke dag weer. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze levendige gemeenschap en groei met ons mee.

Vrijheid & Ownership

Ervaar de voordelen van werken bij een start-up met de vrijheid om je functie zelf vorm te geven. Bij ons krijg je de ruimte om jouw ideeën te ontwikkelen en te implementeren.

Jouw inbreng heeft direct impact op de koers die Microstad vaart, waardoor je echt bijdraagt aan onze toekomst en groei.

Groei in kennis, kunde en netwerk

Bij Microstad ben je omgeven door diverse huurders, van tech start-ups tot creatieve kunstenaars. Deze smeltkroes van kennis en kunde biedt ongekende mogelijkheden om te leren en te groeien. De interactie met een brede waaier aan professionals en creatievelingen zal je horizon verbreden en je professionele netwerk versterken.

Leuke collega's & evenementen

Onze werkcultuur is energiek, dynamisch en inclusief. Met regelmatige evenementen, van workshops tot sociale borrels, bouw je niet alleen aan je carrière maar ook aan waardevolle relaties. Bij Microstad werk je samen met een team van enthousiaste en ondersteunende collega’s die de werkplek levendig en inspirerend maken.

Microstad in beeld

Openstaande vacatures

Management Assistent
32-40 uur per week
Eindhoven
Senior Event Manager
32-40 uur per week
Eindhoven
Oproepkracht events & receptie
Variabel
Eindhoven & Rotterdam

Eerst kennismaken?

Ben je benieuwd naar Microstad? En denk je met jouw kennis en ervaring een bijdrage te kunnen leveren? Dan laten we graag zien wat we jou te bieden hebben tijdens een kennismaking. Stuur een e-mail naar jobs@microstad.nl ter attentie van Demi Bouwmans of gebruik onderstaand formulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arrow