Jouw eigen atelier in Microstad Eindhoven

Ben je een tech ontwerper, maker, kunstenaar of creatieve geest en op zoek naar de perfecte plek om je visie tot leven te brengen? Welkom bij Microstad, waar inspiratie en innovatie samenkomen in een bruisende gemeenschap van creatieve geesten. Onze atelierverhuur biedt de ideale omgeving om je talenten te ontplooien en je passie te volgen.

Location of Microstad

Waarom Microstad?

1. Inspirerende locatie: Gelegen in het hart van KnoopXL, vrijwel direct naast Eindhoven Centraal biedt Microstad gemakkelijke toegang tot (culturele) hotspots, musea en evenementen. Je bent omringd door inspiratie. En dat zelfs in onze eigen pand! Geniet van verschillende horecazaken op locatie en onze (culturele) programmering

2. Diverse ateliers: Of je nu schildert, codeert of ontwerpt, we hebben ateliers van verschillende groottes om aan al je behoeften te voldoen.

3. Community van creatieven: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en inspireren. Samenwerken is hier de norm.

24/7 toegang

Super snel internet

Schoonmaak

Vergaderruimtes

Exclusieve member events

Open bar

Gratis koffie & thee

Printen & scannen

Netwerk van members

Een all-in-one abonnement 

Bij Microstad werken wij met een abonnement. Het abonnement omvat niet alleen jouw specifieke atelier, maar ook onbeperkte toegang tot ons complete pand. Hierbij inbegrepen zijn faciliteiten zoals koffie, thee, bier, internet, diverse vergaderruimtes, ontspanningsplekken, member events en nog veel meer.

Wij hebben bewust gekozen voor een abonnementsmodel in plaats van traditionele huurovereenkomsten, omdat wij veel meer bieden dan slechts een standaard kantoorruimte. Denk aan ons als een zakelijk hotel: een plek waar je van alle gemakken bent voorzien!

Lees hier meer over onze faciliteiten.

Laat je
creativiteit
vloeien

Microstad is niet zomaar een locatie voor ateliers; het is een thuisbasis voor creativiteit en innovatie. Kom en ontdek de mogelijkheden die op je wachten in deze bruisende gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar het verwezenlijken van je creatieve dromen!

Nieuwsgierig
geworden?

We zijn voortdurend in beweging, daarom is de enige manier om Microstad echt te begrijpen, door het te zien. We bieden je graag een kop koffie en een persoonlijke rondleiding aan!

Arrow