Coming Soon!

Zeg maar houdoe tegen saaie ateliers

Klaar om jouw werkomgeving te upgraden en je creatieve visie tot leven te brengen? Dan ben je op de juiste plek beland! In Microstad vinden tech ontwerpers, makers, kunstenaars en creatieve geesten alles wat hun hartje begeert. Een eigen atelier. En nog zoveel meer!

LET OP: Onze ateliers zijn momenteel nog volop in aanbouw. Sommige van de foto's op deze pagina zijn dan ook tijdens de bouw genomen. Voor meer informatie over de huidige stand van de bouw boek je hier een rondleiding.

Jouw atelier in centrum Eindhoven?

Dat wil je toch?

Microstad is niet zomaar een locatie; het is een thuisbasis voor creativiteit en innovatie. Met alles wat jouw creatieve hartje begeert. Van state-of-the-art machines tot creatieve brainstorm hoekjes. En van expositieruimtes tot een grote gemeenschap aan gelijkgestemde creatievelingen! Kom en ontdek de mogelijkheden die op je wachten in deze bruisende gemeenschap.

3 redenen om van Microstad je homebase te maken:

 • 1. Inspirerende locatie: Gelegen in het hart van KnoopXL, vrijwel direct naast Eindhoven Centraal biedt Microstad gemakkelijke toegang tot (culturele) hotspots, musea en evenementen. Je bent omringd door inspiratie. En dat zelfs in onze eigen pand! Geniet van verschillende horecazaken op locatie en onze (culturele) programmering
 • 2. Diverse ateliers:
  Of je nu schildert, codeert of ontwerpt, we hebben ateliers van verschillende groottes om aan al je behoeften te voldoen.
 • 3. Community van creatieven:
  Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en inspireren. Samenwerken is hier de norm.
Arrow
Bij Microstad werken wij met een abonnement. Het abonnement omvat niet alleen jouw specifieke werkplek, maar ook onbeperkte toegang tot ons complete pand én de vele faciliteiten. Wij hebben bewust gekozen voor een abonnementsmodel in plaats van traditionele huurovereenkomsten, omdat wij veel meer bieden dan slechts een standaard kantoorruimte. Denk aan ons als een zakelijk hotel: een plek waar je van alle gemakken bent voorzien

24/7 toegang

Super snel internet

Schoonmaak

Vergaderruimtes

Exclusieve member events

Open bar

Gratis koffie & thee

Printen & scannen

Netwerk van members

Zoveel indrukken. Dat wil je later teruglezen. Toch?

Download onze brochure

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze creatieve broedplaatsen

Het Microstad concept omvat niet alleen jouw specifieke werkplek, maar ook onbeperkte toegang tot ons complete pand. Hierbij inbegrepen zijn faciliteiten zoals koffie, thee, bier, internet, vergaderruimtes, ontspanningsplekken, member events en nog veel meer. Denk aan ons als een zakelijk hotel: een plek waar je van alle gemakken bent voorzien.

Prijs op aanvraag

1-3 werkplekken

Microstad Atelier Kavel

Volledig zelf je eigen atelier ruimte van scratch af aan bepalen? Microstad biedt jou een kavel om je dromen op waar te maken. Volledige vrijheid om jouw atelier zelf vorm te geven.

 • Afmeting zelf te bepalen
 • Volledig vrijheid in (op)bouw van jouw atelier
 • Medehuurders om te sparren, overleggen en van te leren
Kom langs en ontdek jouw mogelijkheden
Vanaf € 500 per maand, per werkplek

1-3 werkplekken

Microstad Atelier Studio

Alleen de muren staan. Voor de rest heb je volledig vrijheid om je atelier in te richten. Minimalistisch, om optimaal van de ruimte gebruik te maken? Of juist slim ingericht met alle benodigde apparatuur.

 • Variërend van 12,5m2 tot 27m2
 • Naar eigen wens in te richten
 • Medehuurders om te sparren, overleggen en van te leren
Kom langs en ontdek jouw mogelijkheden

Join de
community

Bij Microstad staat het opbouwen van een bloeiende community centraal. We begrijpen dat een sterke gemeenschap van onschatbare waarde is. Daarom zetten we ons in om een warme, inclusieve en inspirerende omgeving te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en ondersteunen.

Voor wie droomt van een plek waar grenzen worden verlegd en waar innovatie, technologie en samenwerking centraal staat, is Microstad de juiste bestemming.

Als Microstad-member geniet je daarnaast van exclusieve voordelen, waaronder aantrekkelijke kortingen op onze veelzijdige event spaces. Of je nu een vergadering, training, teambuilding of bedrijfsborrel plant, Microstad biedt diverse ruimtes die passen bij elke gelegenheid.

3x rollen

We zitten zo dichtbij Eindhoven Centraal dat zelfs je kantoorplant geen excuses meer heeft om te laat te komen. Met de trein of te voet, je bent in een oogwenk bij ons. Met de auto ben je via de randweg of de Kennedylaan binnen 10 minuten op de snelweg. Dat betekent meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven, zoals het perfectioneren van je koffiebestelling bij onze barista.

De ontwikkelingen van KnoopXL bevorderen de aantrekkelijkheid van Microstad. Het gebouw gaat in de loop van tijd omgeven worden door een groene stadsboulevard. Momenteel bevinden zich in de directe omgeving verschillende grote bedrijven en instanties zoals VGZ, Kamer van Koophandel, EY, en KPMG.

Brochure downloaden