Pakje Kunst in Microstad

Door
22 Feb

Microstad's creatieve hub krijgt een kunstzinnige boost! Pakje Kunst® – een creatief concept van de hand van Ro-Nalt Schrauwen dat de schijnwerpers richt op lokale kunstenaars, strijkt neer in onze co-working space. Trek een kunstwerk ter grootte van een sigarettenpakje uit de automaat, laat je verrassen. Lees verder om te ontdekken waarom het installeren van een Pakje Kunst automaat in Microstad een inspirerende toevoeging is!

Beeld je in: kunst ter grootte van een sigarettenpakje, getrokken uit een vintage automaat, en dat voor slechts €4. Pakje Kunst® voegt een vleugje kunstzinnige magie toe aan de dagelijkse co-working vibe. Het wordt nog beter - kunstenaars ontvangen €3 voor hun creativiteit. Of je nu kunst koopt uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een mede-creatieveling, of als een funky extraatje bij bloemen of wijn, ons lijkt het een top cadeau.

Het Pakje Kunst® Succesverhaal:

Ro-Nalt Schrauwen bracht Pakje Kunst® tot leven in december 2016. Van drie automaten in Tilburg tot een knallend netwerk van 50 verspreid over 38 steden in Nederland - dat is nogal een kunstexplosie! Meer dan 1500 kunstenaars maken deel uit van deze levendige gemeenschap van creativiteit. Voor de nieuwsgierigen zijn hier de nieuwste hotspots te vinden.

Karin Snijders en Pakje Kunst® in Eindhoven:

Laten we een shout-out geven aan Karin Snijders, de held(in) van Pakje Kunst® Eindhoven! Eindhoven rockt met niet één, maar twee Pakje Kunst automaten. Karin, als kunstenaar en beheerder, speelt een essentiële rol in het verspreiden van kunstzinnige vreugde in de regio. Met de introductie van Pakje Kunst® heeft Microstad's creatieve hub een nieuwe dimensie van inspiratie bereikt. Deze unieke kunstautomaten brengen niet alleen lokale kunstenaars in de spotlight, maar voegen ook een speels element toe aan de co-working experience. Pakje Kunst® is niet zomaar een kunstproject; het is een beweging die creativiteit verspreidt en kunst toegankelijk maakt voor iedereen. Dus, waar wacht je nog op? Haal je eigen Pakje Kunst en laat je verrassen!

Professor Doctor Dorgelolaan 2.
5611 BA, Eindhoven

Nieuwsgierig
geworden?

Wij zitten nog volop in de verbouwing, maar de enige manier om Microstad echt te begrijpen, is door het te zien. We bieden je graag een kop koffie en een persoonlijke rondleiding aan!

Image of people looking at construction siteArrow