Tijd om saaie
kantoren gedag
te zeggen!

Klaar om jouw werkplek te upgraden? Dan ben je op de juiste plek beland, lieve kantoorpionier. Microstad, een kolossaal pand van 23.000 m², staat hier paraat om jouw werkwereld te transformeren.

24/7 toegang

Super snel internet

Schoonmaak

Vergaderruimtes

Exclusieve member events

Open bar

Gratis koffie & thee

Printen & scannen

Netwerk van members

Een all-in-one abonnement 

Bij Microstad werken wij met een abonnement. Het abonnement omvat niet alleen jouw specifieke werkplek, maar ook onbeperkte toegang tot ons complete pand. Hierbij inbegrepen zijn faciliteiten zoals koffie, thee, bier, internet, diverse vergaderruimtes, ontspanningsplekken, member events en nog veel meer.

Wij hebben bewust gekozen voor een abonnementsmodel in plaats van traditionele huurovereenkomsten, omdat wij veel meer bieden dan slechts een standaard kantoorruimte. Denk aan ons als een zakelijk hotel: een plek waar je van alle gemakken bent voorzien!

Lees hier meer over onze faciliteiten.

3x rollen

We zitten zo dichtbij Eindhoven Centraal dat zelfs je kantoorplant geen excuses meer heeft om te laat te komen. Met de trein of te voet, je bent in een oogwenk bij ons. Met de auto ben je via de randweg of de Kennedylaan binnen 10 minuten op de snelweg. Dat betekent meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven, zoals het perfectioneren van je koffiebestelling bij onze barista.

De ontwikkelingen van KnoopXL bevorderen de aantrekkelijkheid van Microstad. Het gebouw gaat in de loop van tijd omgeven worden door een groene stadsboulevard. Momenteel bevinden zich in de directe omgeving verschillende grote bedrijven en instanties zoals VGZ, Kamer van Koophandel, EY, en KPMG.

Onze community

Bij Microstad staat het opbouwen en onderhouden van een bloeiende community centraal. We begrijpen dat een sterke gemeenschap van onschatbare waarde is. Daarom zetten we ons in om een warme, inclusieve en inspirerende omgeving te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en ondersteunen.

Hier kun je werken, ontspannen, netwerken, genieten van evenementen en deelnemen aan een inspirerend programma. Microstad biedt talloze mogelijkheden en is een aanvulling op het weefsel van de stad. Dus voor wie droomt van een plek waar grenzen worden verlegd, waar innovatie en samenwerking centraal staan en waar creativiteit vrij kan gedijen, is Microstad de juiste bestemming.

Grijp deze kans, ga mee op avontuur en ontdek de kracht van Microstad, de stad-binnen-een-stad waar de toekomst wordt geschreven.

Jouw eigen,
unieke kantoor
in Eindhoven!

Je bent geheel vrij om jouw eigen kantoor of atelier echt uniek te maken. Behangen, schilderen, bijna alles kan. Maak een vet design, strak geheel of richt het volledig in zoals thuis.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nieuwsgierig
geworden?

We zijn voortdurend in beweging, daarom is de enige manier om Microstad echt te begrijpen, door het te zien. We bieden je graag een kop koffie en een persoonlijke rondleiding aan!

Arrow