Zeg maar houdoe tegen saaie kantoren

Klaar om jouw werkplek te upgraden? Dan ben je op de juiste plek beland, lieve kantoorpionier. Microstad, een kolossaal pand van 23.000 m², staat hier paraat om jouw werkwereld te transformeren.

Verbinden

Dat wil jij toch ook?

Het zoemende geluid van technologie en het knipperen van lampen waren hier tot recent aan de orde van de dag. Onze prachtige locatie van 23.000m2 heeft ooit gediend als het kloppende hart van de telefoonverbindingen in Zuidoost-Brabant. 

Hier vond je twee verdiepingen vol computers die onvermoeibaar werkten om de communicatie te onderhouden. Het was de plek waar stemmen en verhalen werden doorgestuurd, waar geliefden elkaar vonden in de virtuele wereld, en waar dromen werden uitgewisseld via draden en kabels. Hier werden verbindingen gelegd.

En dat is eigenlijk wat we met Microstad nog steeds doen; verbindingen maken!

 • Tussen onze huurders en hun klanten
 • Tussen huurders en huurders
 • Tussen toekomst en heden
 • Tussen dromen en realiteit
 • Tussen vandaag en morgen
Arrow
Bij Microstad werken wij met een abonnement. Het abonnement omvat niet alleen jouw specifieke werkplek, maar ook onbeperkte toegang tot ons complete pand én de vele faciliteiten. Wij hebben bewust gekozen voor een abonnementsmodel in plaats van traditionele huurovereenkomsten, omdat wij veel meer bieden dan slechts een standaard kantoorruimte. Hierbij inbegrepen zijn faciliteiten zoals koffie, thee, bier, internet, vergaderruimtes, ontspanningsplekken, member events en nog veel meer.

Denk aan ons als een zakelijk hotel: een plek waar je van alle gemakken bent voorzien.

24/7 toegang

Super snel internet

Schoonmaak

Vergaderruimtes

Exclusieve member events

Open bar

Gratis koffie & thee

Printen & scannen

Netwerk van members

Zoveel indrukken. Dat wil je later teruglezen. Toch?

Download onze brochure

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onbegrensde mogelijkheden

Het Microstad concept omvat niet alleen jouw specifieke werkplek, maar ook onbeperkte toegang tot ons complete pand. Hierbij inbegrepen zijn faciliteiten zoals koffie, thee, bier, internet, vergaderruimtes, ontspanningsplekken, member events en nog veel meer. Denk aan ons als een zakelijk hotel: een plek waar je van alle gemakken bent voorzien.

€350 - €400 per werkplek, per maand

1-3 werkplekken

Microstad Cityhubs

Deze kantoorruimte is ideaal voor de kleinere bedrijven die tóch een goede locatie willen hebben. Tot maximaal 3 werkplekken heb je in deze kantoren alle ruimte om jouw (of jullie) ding te doen.  

 • Tot 22 m2 aan ruimte
 • Gelegen op de begane grond
 • Gemeubileerd mogelijk
Kom jouw kantoor bekijken
€350 - €400 per werkplek, per maand.

4+ werkplekken

Microstad Citylofts

Samenwerken, maar toch de ruimte om lekker je eigen ding te doen? Deze kantoorruimtes zijn minimaal 22 vierkante meter en volledig naar eigen smaak in te richten.

 • Meer dan 22 m2 aan ruimte
 • Gelegen op de begane grond
 • Gemeubileerd mogelijk
Kom jouw kantoor bekijken
Prijs op aanvraag, obv van oppervlakte.

600+ m2 kantoorruimte

Microstad Cityfloors

Je eigen kantoor, maar wel in hét creatieve broeinest van Eindhoven. Met oppervlaktes v.a. 600m2 kun je hier je eigen draai geven aan de dromen en ambities die je hebt. En, jouw kantoor dus jij bepaalt!

 • Vanaf 600 m2
 • Locatie afhankelijk van formaat
 • Gemeubileerd mogelijk
Kom jouw kantoor bekijken

Join de
community

Bij Microstad staat het opbouwen van een bloeiende community centraal. We begrijpen dat een sterke gemeenschap van onschatbare waarde is. Daarom zetten we ons in om een warme, inclusieve en inspirerende omgeving te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en ondersteunen.

Voor wie droomt van een plek waar grenzen worden verlegd en waar innovatie, technologie en samenwerking centraal staat, is Microstad de juiste bestemming.

Als Microstad-member geniet je daarnaast van exclusieve voordelen, waaronder aantrekkelijke kortingen op onze veelzijdige event spaces. Of je nu een vergadering, training, teambuilding of bedrijfsborrel plant, Microstad biedt diverse ruimtes die passen bij elke gelegenheid.